Tornar a les propostes

Sónar Barcelona - Posposat al 2021

SÓNAR BARCELONA 2020 - Posposat al 2021

Comunicat de la organització del festival


Sónar lamenta comunicar que, a causa de la crisi global originada per la pandèmia de Covid-19, les edicions 2020 de Sónar Barcelona i Sónar+D no podran celebrar-se, per la qual cosa es posposen a 2021.

Després de valorar acuradament totes les opcions, i ateses les normatives governamentals, aquesta decisió ha estat l'única possible per a garantir plenament la salut i la seguretat de tots els assistents, artistes i equips involucrats.

La 27a edició de Sónar Barcelona i la 9a edició de Sónar+D tindran lloc els dies 17, 18 i 19 de juny de 2021 als recintes de Fira Montjuïc de Barcelona i Fira Gran Via de L'Hospitalet. Pots trobar mes informació al respecte en aquest enllaç

Els posseïdors d'Entrades i Acreditacions Professionals rebreu un correu electrònic el proper 19 de maig, amb la informació detallada de tots els avantatges que gaudireu si les conserveu per a 2021; o bé, si ho preferiu, informació de com sol·licitar el reemborsament del seu import. Més informació aquí!

 


 


Gaudeix d'un descompte del 20% a Sónar Barcelona 2020 només per ser del CARNET JOVE!
 

Per gaudir d’aquest descompte només has d'introduir el codi de descompte SONARCJ20 a la pàgina de compra de SonarTickets by StubHub.

Quan hagis introduït el codi a la part superior de la dreta de la pàgina, es desplegaran automàticament les entrades amb el descompte aplicat identificades amb “Carnet Jove”!

El descompte s’aplica a totes les entrades disponibles de Sónar Barcelona (excepte en l’Abonament a terminis): Abonament, Abonament VIP, Entrada de 2-Nits, Entrada de 2-Nits VIP, Entrada d’1 dia a Sónar de Dia, Entrada d’1 nit a Sónar de Nit i Entrada d’1-Nit VIP. Consulta aquí els accessos i avantatges de cada tipus d’entrada.

 

IMPORTANT:

Serà imprescindible identificar-te abans d'entrar al festival amb el teu Carnet jove vigent i el DNI/passaport per accedir-hi amb qualsevol de les modalitats d'entrades amb descompte. Si s'ha adquirit l’entrada sense ser titular del carnet jove, li serà denegat l'accés i es perdran les entrades/abonaments.

 

Per qualsevol incidència asociada al descompte del Carnet Jove podeu contactar a través del canal habitual (carnetjove@gencat.cat).


Més info sobre el SÓNAR 

 

També et pot interessar:

Pujar