Tornar a les propostes

Sónar Barcelona 2020

SÓNAR BARCELONA 2020  18.19.20 Juny 2020  I  27ªedició

Sónar torna a les seves dates habituals del mes de juny amb una programació decididament polièdrica i global que reuneix herois del clubbing contemporani i l'electrònica d'avantguarda, així com les figures emergents del trap i els ritmes urbans de tot el planeta. 

 Consulta tota la programació aquí


Gaudeix d'un descompte del 20% a Sónar Barcelona 2020 només per ser del CARNET JOVE!
 

Per gaudir d’aquest descompte només has d'introduir el codi de descompte SONARCJ20 a la pàgina de compra de SonarTickets by StubHub.

Quan hagis introduït el codi a la part superior de la dreta de la pàgina, es desplegaran automàticament les entrades amb el descompte aplicat identificades amb “Carnet Jove”!

El descompte s’aplica a totes les entrades disponibles de Sónar Barcelona (excepte en l’Abonament a terminis): Abonament, Abonament VIP, Entrada de 2-Nits, Entrada de 2-Nits VIP, Entrada d’1 dia a Sónar de Dia, Entrada d’1 nit a Sónar de Nit i Entrada d’1-Nit VIP. Consulta aquí els accessos i avantatges de cada tipus d’entrada.

 

IMPORTANT:

Serà imprescindible identificar-te abans d'entrar al festival amb el teu Carnet jove vigent i el DNI/passaport per accedir-hi amb qualsevol de les modalitats d'entrades amb descompte. Si s'ha adquirit l’entrada sense ser titular del carnet jove, li serà denegat l'accés i es perdran les entrades/abonaments.

 

Per qualsevol incidència asociada al descompte del Carnet Jove podeu contactar a través del canal habitual (carnetjove@gencat.cat).


Més info sobre el SÓNAR 

 

També et pot interessar:

Pujar