Carnet Jove de Manresa

Amb el nou Carnet Jove de Manresa estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Manresa, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Manresa.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Manresa, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Manresa i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove de Manresa?

Descobreix un món d’avantatges a Manresa

Avantatges en serveis municipals de Manresa

Avantatges en comerços i entitats de Manresa

A més, amb el teu Carnet Jove de Manresa tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Manresa a l’enllaç que trobaràs a sota!

Llibreria 2 de Piques

Necessites comprar un llibre pels teus estudis o fer un regal? Busques una nova aventura en la qual endinsar-te? A la Llibreria 2 de Piques tens descomptes del 5% en llibres amb el Carnet Jove.

Centre Òptic del Bages

A Centre Òptic del Bages tens 5 lents gratuïtes en la compra d'una caixa de 30 lents diàries, 1 lent gratuïta en la compra de 6 lents de contacte mensual i descomptes del 40% en ulleres graduades i del 30% en ulleres de sol.

El Cèntric

El Cèntric és un espai polivalent on podràs gaudir del teu esdeveniment en un ambient còmode i agradable, com a casa. Amb el Carnet Jove tens un descompte del 10% en les tarifes del lloguer de l'espai.

Vinalium Manresa

Necessites fer un regal i no tens idees? Saps el que vols però no on trobar-ho? Vine a Vinalium Manresa i troba tot allò que busquis amb un descompte del 10% en tots els productes.

Descobreix tots els avantatges a Manresa!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Manresa no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (prop de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Macabre Park

Fins al 20 de novembre a Macabre Park, gaudiràs d'un Halloween que no podràs oblidar amb un munt d'experiències entre atraccions, escapes rooms, shows i animacions pels valents que s'atreveixin a endinsar-se en aquest parc terrorífic.

Manga Barcelona

Per a aquelles persones fanàtiques del Manga hi ha una data molt important! Del 8 a l'11 de desembre arriba la 28a edició del MANGA BARCELONA a la Fira Barcelona Gran Via. I com sempre, amb el teu Carnet Jove, tens tarifa reduïda en l'entrada general.

World Padel Tour

Aquest desembre tens una cita al Palau Sant Jordi de Barcelona, arriba el World Padel Tour on se celebra l'Estrella Damm Barcelona Màster Final 2022 del 15 al 18 de desembre. Amb el carnet jove tens descompte, no t'ho pots perdre!

Palau de la Música 22-23

Descobreix la nova Temporada 2022-23 de la Franz Schubert Filharmonia al Palau de la Música Catalana. Una temporada construïda amb la voluntat d'oferir un ampli ventall de paisatges sonors que ens facin viure la grandesa de la música simfònica de la mà dels millors intèrprets.

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital de Manresa?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Manresa.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Manresa tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Manresa i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Manresa a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar