Avantatges imagin

Imagin és la proposta de valor per a joves que ofereix CaixaBank, amb un grapat d’avantatges com la comissió 0 (sense límit d’edat) en targeta*, compte, transferències nacionals, treure diners gratuïtament dels caixers de CaixaBank, controlar les teves despeses... i també amb una àmplia oferta no financera, de gran qualitat.

Si ja tens el teu Carnet Jove i ja t’has fet client d'imagin, ara pots vincular-lo a través de l'APP d'Imagin. És molt fàcil!!!

També pots anar a qualsevol oficina de CaixaBank i demanar que et vinculin el Carnet Jove a aquest comte. I si encara no tens compte a imagin, no esperis més i dona't d'alta!

Si encara no tens el Carnet Jove, ja el pots demanar a través de l'APP d'imagin o també a qualsevol oficina de CaixaBank.

I parlant d’avantatges, amb imagin, a més de comissió 0 en comptes, targetes i transferències, tindràs accés a un món d’ofertes que es sumen a les que t’ofereix el teu Carnet Jove. Entra a www.imagin.com i informa-te’n: trobaràs descomptes en cinema, música, oci, restauració, cultura... i molt més!

Tens més informació a www.imagin.com.

 


 

*Carnet Jove (modalitat no financera): Per a joves d’entre 12 i 30 anys (ambdues edats incloses). Carnet Jove (modalitat de targeta de dèbit o crèdit): Per a joves d’entre 14 i 30 anys (ambdues edats incloses). Emès per l’Entitat de Pagament Híbrida CaixaBank Payments & Consumer E.F.C. E.P., S.A.U., amb NIF A-08980153 i inscrita en el Registre Oficial d’Entitats del Banc d’España amb el codi 8776. La concessió de la targeta de crèdit està subjecta a l’anàlisi de la solvència i de la capacitat de devolució del sol•licitant, en funció de les polítiques de risc de l’entitat. Carnet Jove (modalitat de targeta de prepagament): Per a joves d’entre 14 i 30 anys (ambdues edats incloses). Emès per l’Entitat de Diner Electrònic Global Payments Moneytopay, EDE, S.L., amb NIF B-65866105 i inscrita en el Registre Oficial d’Entitats del Banc d’España amb el codi 6702. Per a les modalitats financeres dels carnets (targeta dèbit, crèdit i prepagament): CaixaBank actua com a entitat agent de les entitats emissores dels Carnets. El sistema de protecció de fons de clients usuaris de serveis de pagament escollit per Global Payments Moneytopay i per CaixaBank Payments & Consumer és el depòsit en un compte separat obert a CaixaBank. Per a totes les modalitats de Carnets indicats: CaixaBank Payments & Consumer incorpora una assegurança gratuïta d’assistència en viatges. Publicitat emesa per imaginersGen, S.A., entitat titular de la marca comercial “imagin”, que promociona i difon el Programa Carnet Jove. imaginersGen S.A. és agent de CaixaBank, S.A. Aquesta última té NIF A-08663619 i està inscrita en el Registre Oficial d’Entitats del Banc d’España amb el codi 2100. NRI: 19127-2021-5555.

 


 

Pujar

Fes-te el carnet jove ara!