Avantatges imagin

Imagin és la proposta de valor per a joves que ofereix CaixaBank, amb un grapat d’avantatges com la comissió 0 (sense límit d’edat) en targeta*, compte, transferències nacionals, treure diners gratuïtament dels caixers de CaixaBank, controlar les teves despeses... i també amb una àmplia oferta no financera, de gran qualitat.

Si ja tens el teu Carnet Jove i ja t’has fet client d'imagin, ara pots vincular-lo a través de l'APP d'Imagin. És molt fàcil!!!

També pots anar a qualsevol oficina de CaixaBank i demanar que et vinculin el Carnet Jove a aquest comte. I si encara no tens compte a imagin, no esperis més i dona't d'alta!

Si encara no tens el Carnet Jove, ja el pots demanar a través de l'APP d'imagin o també a qualsevol oficina de CaixaBank.

I parlant d’avantatges, amb imagin, a més de comissió 0 en comptes, targetes i transferències, tindràs accés a un món d’ofertes que es sumen a les que t’ofereix el teu Carnet Jove. Entra a www.imagin.com i informa-te’n: trobaràs descomptes en cinema, música, oci, restauració, cultura... i molt més!

Tens més informació a www.imagin.com.

 *Carnet Jove, targeta no financera per a joves d'entre 12 i 30 anys (ambdues edats incloses). Carnet Jove, targeta de dèbit per a joves d'entre 14 i 30 anys (ambdues edats incloses) i de crèdit per als de 18 a 30 anys (ambdues edats incloses). Targetes emeses per l'entitat de pagament híbrida CaixaBank Payments & Consumer, E.F.C., E.P., S.A.U. (CPC), amb domicili a l’Avinguda de Manoteras núm. 20, Edifici París (28050 Madrid). Concessió de les targetes subjecta a la prèvia aprovació per part de CPC. Pots consultar els preus habitualment aplicats als serveis bancaris prestats amb més freqüència (annex 1) a: www.caixabank.cat/tarifes. Carnet Jove, targeta de prepagament per a joves d'entre 14 i 30 anys (ambdues edats incloses). Targeta emesa per l'entitat de diners electrònics Global Payments MoneyToPay, E.D.E., S.L. (M2P), amb domicili a l’Avinguda de Manoteras núm. 20, Edifici París (28050 Madrid). CaixaBank, S.A. actua com a entitat agent de les emissores de les targetes. El sistema de protecció de fons dels clients usuaris de serveis de pagament escollit per CPC i M2P és el dipòsit en un compte separat obert a CaixaBank, S.A. Publicitat emesa per imaginersGen, S.A., entitat titular de la marca comercial “imagin”, que promociona i difon el Programa Carnet Jove. imaginersGen, S.A. és agent de CaixaBank, S.A. Aquesta última té NIF A-08663619 i està inscrita en el Registre Oficial d'Entitats del Banc d'Espanya amb el codi 2100. NRI 20848 2022 17317.


 

Pujar

Fes-te el carnet jove ara!