Beca CJ d'Acció social

L'objecte de la beca Carnet Jove d'ACCIÓ SOCIAL 2024 és promoure l'accés professional de les persones joves a l'àmbit del treball i la intervenció social.

Mitjançant aquesta beca, la persona beneficiària fa una estada en l’àrea social de la Fundació "la Caixa" per adquirir els coneixements que l'ajudaran, en el futur, a accedir a aquest àmbit professional.

La persona beneficiària de la beca coneixerà de primera mà quins són els principals agents que intervenen en els diferents programes: direcció científica, administració pública a escala tant autonòmica com local, entitats socials, empreses, etc., i participarà en algunes de les reunions que hi hagi programades amb aquests agents, coneixerà el procés d’avaluació i seguiment de les convocatòries de projectes socials, visitarà algun dels projectes seleccionats de les convocatòries de projectes socials, i mol més.

L'estada té una durada de 880 hores, del setembre del 2024 al juliol del 2025, amb una distribució de quatre hores diàries de dilluns a divendres, en horari de matí. Com a cas excepcional, la persona beneficiària pot prendre part en actes que es desenvolupin fora d’aquest horari i en caps de setmana, sempre que siguin interessants per a la seva trajectòria professional.

L'estada es farà a les oficines de Fundació “la Caixa”. La persona beneficiària pot signar els projectes en què hagi participat com a becari o becària d'acció social.

 

La beca té una dotació de 8.000 euros

Convocatòria tancada el dimarts 16 d'abril a les 14:00 h 

 

  1. Resolució Bases DOGC
  2. Resolució Bases DOGC modificació
  3. Resolució Convocatòria DOGC 
  4. Resum de les Bases de la Beca CJ d’Acció social 
  5. Pla de Formació d’Acció social 

​ 

DESCARREGA'T LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

  1. Plantilla projecte 
  2. Qüestionari

 

 


 Perquè pugui servir-te d'inspiració aquí trobaràs els projectes de les persones becades en les 2 últimes edicions:

 

 

Pujar