Beques Carnet Jove 2024

12 beques per a la inserció professional de les persones joves

L'objectiu principal de les beques Carnet Jove és la inserció professional de les persones joves mitjançant una estada formativa en empreses de primer nivell de cada àmbit en concret. D'aquesta manera els joves seleccionats adquireixen coneixements i experiència en el seu sector professional. La beca també representa una oportunitat per ampliar el currículum.

Van destinades a persones que tinguin entre 16 i 31 anys en el moment de presentar la sol·licitud i que siguin titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya.

Si t'agrada escriure, cuinar, maquillar... Si ets aquella persona que es passa hores muntant vídeos a Instagram... Estàs tot el dia mesclant la música que t'agrada... Quan agafes un micro no hi ha ningú que sigui capaç de treure-te'l... Tothom et demana consell amb el seu vestuari... Et preocupes pels altres... Aquestes beques són per a tu!

Els àmbits de les beques són: cuina, acció social, ambientació, disseny, muntatge musical, realització, fotografiamaquillatge i perruqueria ràdio, vestuari, lletres i esport.
 

 Convocatòria tancada el dimarts 16 d'abril a les 14h. 

 

 

Ens plau comunicar-vos que el passat 8 de maig vam donar el tret de sortida a les primeres rondes de les comissions de valoració de les Beques Carnet Jove 2024, on s’avaluen els projectes presentats de cada beca. A partir d’aquí, i tenint definides les puntuacions, convoquem a les 5 persones finalistes a les segones fases d’avaluació, que consisteixen, depenent de la beca i d’acord amb les bases legals, en la defensa del projecte presentat o en una prova pràctica.

Per tant, estigueu atents i atentes ja que hem iniciat el procés de comunicació a les persones seleccionades, per informar-los de les dates i hores de convocatòria per tal que tinguin tota la informació necessària per aquest gran dia.

Us volem agrair la vostra participació i desitjar-vos molta sort!

 

 

 

 

Pujar