Beca CJ de Fotografia

L'objecte de la beca Carnet Jove de FOTOGRAFIA 2024 és promoure l’accés de les persones joves a l’àmbit del periodisme fotogràfic i oferir-los una primera experiència en aquest camp.

Mitjançant aquesta beca, la persona beneficiària col·labora com a becària de fotografia en el diari Ara concretament del setembre del 2024 al juliol del 2025.

La persona beneficiària ha d'estar físicament a la redacció del diari, de dilluns a divendres, durant quatre hores, al torn de tarda i un màxim d'un cap de setmana al mes, que correspon a quatre hores el dissabte i quatre hores el diumenge, al torn de matí o tarda, segons les necessitats de la secció de fotografia.

La persona beneficiària farà tasques de realització i edició de fotografies, i cobrirà actes institucionals, manifestacions, festes, concerts i reportatges, a més d’il·lustrar el diari i les notícies de la pàgina web.

Amb les obres que presentin la persona beneficiària i les finalistes, l'Agència Catalana de la Joventut pot organitzar una exposició que itineri per diversos espais.

La beca té una dotació de 8.000 euros

Convocatòria tancada el dimarts 16 d'abril a les 14:00 h

 

  1. Resolució Bases DOGC 
  2. Resolució Bases DOGC modificació 
  3. Resolució Convocatòria DOGC 
  4. Resum de les Bases de la Beca CJ de Fotografia 

 


 Perquè pugui servir-te d'inspiració aquí trobaràs els projectes de les persones becades en les 2 últimes edicions:

Pujar