Beca CJ de Maquillatge i perruqueria

 

L'objecte de la beca Carnet Jove de MAQUILLATGE I PERRUQUERIA 2024 és promoure l’accés professional de les persones joves a l’àmbit del maquillatge i la perruqueria al sector televisiu.

Mitjançant aquesta beca, la persona beneficiària fa una estada en pràctiques a 3Cat per adquirir els coneixements que l’ajudaran, en el futur, a accedir a aquest àmbit professional

La persona beneficiària de la beca coneixerà els mètodes i les diverses tècniques de treball del servei de caracterització de 3Cat i posarà en pràctica les diferents metodologies segons el tipus de programa: documental, informatiu, dramàtic..., coneixerà l’ús i el funcionament de bases de dades digitalitzades i arxius d’imatges de maquillatge, perruqueria i caracterització, coneixerà l’organització del magatzem de caracterització, maquillatge i perruqueria i les comandes de compres de material, així com els plans de manteniment del material i l’organització de sales de maquillatge i perruqueria, i molt més.

L'estada té una durada de 880 hores, del setembre del 2024 al juliol del 2025, amb una distribució de quatre hores diàries de dilluns a divendres. Com a cas excepcional, la persona beneficiària ha de participar alguns caps de setmana en esdeveniments especials.

3Cat decideix els llocs o els programes més adients per fer-hi l'estada formativa en pràctiques. Aquesta estada es farà a les instal·lacions de 3Cat o al lloc concret on es faci l'activitat tutelada. La persona beneficiària pot sortir als crèdits dels programes en què hagi participat com a becària de maquillatge i perruqueria.

La beca té una dotació de 8.000 euros

Convocatòria tancada el dimarts 16 d'abril a les 14:00 h

 

  1. Resolució Bases DOGC 
  2. Resolució Bases DOGC modificació  
  3. Resolució Convocatòria DOGC 
  4. Resum de les Bases de la Beca CJ de Maquillatge i perruqueria 
  5. Pla de Formació de Maquillatge i perruqueria 

​ 

DESCARREGA'T LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

  1. Qüestionari 

 


 Perquè pugui servir-te d'inspiració aquí trobaràs els projectes de les persones becades en les 2 últimes edicions:

Pujar