Beca CJ de Vestuari

L'objecte de la beca Carnet Jove de VESTUARI 2024 és promoure l’accés de les persones joves a l’àmbit del disseny de vestuari i la moda al sector televisiu.

Mitjançant aquesta beca, la persona beneficiària fa una estada de pràctiques a 3Cat que es determini en la convocatòria per adquirir els coneixements que l’ajudaran, en el futur, a accedir a aquest àmbit professional

La persona beneficiària de la beca es capbussarà en els mètodes de treball i organització de la vestiteca, farà l’anàlisi del vestuari per als presentadors i de les tendències de cada temporada, participarà en la cerca de vestuari, en les proves de plató, en l’assistència als directes i molt més.

L'estada té una durada de 880 hores, del setembre del 2024 al juliol del 2025, amb una distribució de quatre hores diàries de dilluns a divendres. Com a cas excepcional, la persona beneficiària ha de participar alguns caps de setmana en esdeveniments especials.

3Cat decideix els llocs o els programes més adients per fer-hi l'estada formativa en pràctiques. Aquesta estada es farà a les instal·lacions de 3Cat o al lloc concret on es faci l'activitat tutelada. La persona beneficiària pot sortir als crèdits dels programes en què hagi participat com a becària de realització.

La beca té una dotació de 8.000 euros

Convocatòria tancada el dimarts 16 d'abril a les 14:00 h

 

  1. Resolució Bases DOGC 
  2. Resolució Bases DOGC modificació 
  3. Resolució Convocatòria DOGC 
  4. Resum de les Bases de la Beca CJ de Vestuari 
  5. Pla de Formació de Vestuari 

DESCARREGA'T LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

  1. Qüestionari 

 

 


 Perquè pugui servir-te d'inspiració aquí trobaràs el projecte de la persona becada en la darrera edició de les Beques Carnet Jove:

Pujar