Beca CJ de Muntatge musical

L'objecte de la beca Carnet Jove de MUNTATGE MUSICAL 2024 és promoure l’accés de les persones joves vinculades a l’àmbit del muntatge musical al sector televisiu.

Mitjançant aquesta beca, la persona beneficiària fa una estada de pràctiques a 3Cat per adquirir els coneixements que l’ajudaran, en el futur, a accedir a aquest àmbit professional.

La persona beneficiària de la beca aprendrà, entre d’altres, el llenguatge audiovisual i els diferents processos de treball del mitjà televisiu, assistirà i farà pràctiques en les fases de realització de la banda sonora d’un programa: disseny, selecció, edició i premescla, assistirà a la realització d’un programa en directe (des del control d’àudio del plató), farà pràctiques en la postproducció d’àudio, etc.

L'estada té una durada de 880 hores, del setembre del 2024 al juliol del 2025, amb una distribució de quatre hores diàries de dilluns a divendres. Com a cas excepcional, la persona beneficiària ha de participar alguns caps de setmana en esdeveniments especials.

3Cat decideix els llocs o els programes més adients per fer-hi l'estada formativa en pràctiques. Aquesta estada es farà a les instal·lacions de 3Cat o al lloc concret on es faci l'activitat tutelada. La persona beneficiària pot sortir als crèdits dels programes en què hagi participat com a becària de muntatge musical.

La beca té una dotació de 8.000 euros

Convocatòria tancada el dimarts 16 d'abril a les 14:00 h

 

  1. Resolució Bases DOGC 
  2. Resolució Bases DOGC modificació 
  3. Resolució Convocatòria DOGC 
  4. Resum de les Bases de la Beca CJ de Muntatge musical 
  5. Pla de Formació de Muntatge musical 

DESCARREGA'T LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

  1. Qüestionari
  2. Peces:

 

 

Pujar