Beca CJ de Disseny

L'objecte de la beca Carnet Jove de DISSENY 2024 és promoure l’accés de les persones joves a l’àmbit professional del disseny gràfic i la il·lustració.

La beca consisteix a elaborar gràficament (disseny i/o il·lustració) la creativitat de la campanya de difusió de les beques del Carnet Jove del 2025.

La persona beneficiària de la beca col·labora amb l'empresa que presta el servei de disseny del programa i ha de completar la campanya creant la imatge de la convocatoria de les beques del Carnet Jove 2025, seguint la mateixa línia gràfica que la proposta presentada.

Juntament amb l'estudi, s'encarrega de fer l'adaptació dels dissenys als diferents formats, maquetar les bases, crear petites animacions i elaborar-ne els bàners corresponents, entre altres qüestions. La campanya de comunicació de les beques del Carnet Jove es desenvolupa especialment en format digital. 

Amb les obres que presentin la persona beneficiària i les finalistes, l'Agència Catalana de la Joventut pot organitzar una exposició que itineri per diversos espais.

La beca té una dotació de 8.000 euros

Convocatòria tancada el dimarts 16 d'abril a les 14:00 h

 

  1. Resolució Bases DOGC 
  2. Resolució Bases DOGC modificació 
  3. Resolució Convocatòria DOGC 
  4. Resum de les Bases de la Beca CJ de Disseny 

 

 ► DESCARREGA'T LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

  1. Qüestionari 

 

      

 

Pujar