Beca CJ d'Esport

L'objecte de la beca Carnet Jove d'ESPORT 2024 és promoure l’accés professional de les persones joves a l’àmbit de les ciències de l’activitat física i esportiva, en concret dins el camp de la preparació física.

Mitjançant aquesta beca, la persona beneficiària fa una estada en pràctiques al Futbol Club Barcelona, en concret a l’àrea d’alt rendiment on hi ha els preparadors físics dels esports professionals, per adquirir els coneixements que l’ajudaran, en el futur, a accedir a aquest àmbit professional.

La persona beneficiària de la beca formarà part de l’equip de professionals de gestió de la informació en alguna de les seccions professionals o amateurs del Club. Entre altres tasques, s’encarregarà de la recollida de dades i fer els enregistraments dels entrenaments per al seu tractament posterior, assistir als partits amb la finalitat de veure de primera mà el resultat de la preparació física, ajudar en l’avaluació del rendiment, etc.

L'estada té una durada aproximada de 880 hores, del setembre del 2024 al juliol del 2025, amb una distribució de quatre hores diàries de dilluns a divendres, en horari de matí o tarda , tot i que, a fi de seguir la dinàmica dels equips, en algunes ocasions l’horari es podria modificar. La persona beneficiària també ha d'assistir a partits un cap de setmana al mes.

L'estada es farà a les instal·lacions la Ciutat Esportiva Joan Gamper, però es preveu que es desplaci a diferents partits. La persona beneficiària pot signar els projectes en què hagi.

 

*IMPORTANTPer optar a la beca Carnet Jove d'esport, cal estar cursant l'últim curs o haver cursat el grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport.

La beca té una dotació de 8.000 euros

Convocatòria tancada el dimarts 16 d'abril a les 14:00 h

 

  1. Resolució Bases DOGC 
  2. Resolució Bases DOGC modificació 
  3. Resolució Convocatòria DOGC 
  4. Resum de les Bases de la Beca CJ d’Esport 
  5. Pla de Formació d’Esport 

 

 DESCARREGA'T LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

  1. Qüestionari 

 


 Perquè pugui servir-te d'inspiració aquí trobaràs els projectes de les persones becades en les 2 últimes edicions:

Pujar