Beca CJ de Realització

L'objecte de la beca Carnet Jove de REALITZACIÓ 2024 és promoure l’accés de les persones joves a l’àmbit de la realització audiovisual dins el sector televisiu.

Mitjançant aquesta beca, la persona beneficiària fa una estada formativa en pràctiques a 3Cat per adquirir els coneixements que l’ajudaran, en el futur, a accedir a aquest àmbit professional

La persona beneficiària col·laborarà en les tasques que el realitzador/a consideri necessàries, com per exemple: les pròpies de les reunions d’escaleta, la preparació del plató, els assajos, l’enregistrament i el muntatge, la realització en un programa en directe, etc.

L'estada té una durada de 880 hores, del setembre del 2024 al juliol del 2025, amb una distribució de quatre hores diàries de dilluns a divendres. Com a cas excepcional, la persona beneficiària ha de participar alguns caps de setmana en esdeveniments especials.

3Cat decideix els llocs o els programes més adients per fer-hi l'estada formativa en pràctiques. Aquesta estada es farà a les instal·lacions de 3Cat o al lloc concret on es faci l'activitat tutelada. La persona beneficiària pot sortir als crèdits dels programes en què hagi participat com a becària de realització.

La beca té una dotació de 8.000 euros

Convocatòria tancada el dimarts 16 d'abril a les 14:00 h

 

  1. Resolució Bases DOGC 
  2. Resolució Bases DOGC modificació 
  3. Resolució Convocatòria DOGC 
  4. Resum de les Bases de la Beca CJ de Realització 
  5. Pla de Formació de Realització 

 

​DESCARREGA'T LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

  1. Qüestionari 

 

 

Pujar