Com utilitzar els vals del Pack Jove

Pots accedir al Pack Jove descarregant-te l'APP "Carnet Jove Cat" al teu mòbil, i així portaràs sempre els vals a sobre allà on siguis per poder-los utilitzar en qualsevol moment. Si ho prefereixes també pots aconseguir els vals a través d'aquest web, fent la cerca dels que més t'interessin i imprimir-los a mida que els necessitis. I recorda que tan sols pots gaudir de les promocions dels vals un sol cop.

Descarrega't l'APP a Google Play o a l'APP Store, i registra't ara mateix per tenir tots els teus vals a punt, tant al teu mòbil com al web!

 


 

Com utilitzar els vals des de l'APP mòbil del Carnet Jove

 


 

Com obtenir i/o utilitzar els vals des del web

Si no disposes d'un smartphone, o simplement prefereixes dur els teus vals impresos, pots accedir als teus vals des de la secció "Pack Jove" d'aquest web.

Des del nostre web, podràs identificar-te per sol·licitar els vals perquè t'arribin en format PDF al correu electrònic que ens vas facilitar en el moment de registrar-te (aquest correu sempre el podràs modificar des del teu perfil d'usuari). Un cop sol·licitats, també podràs imprimir-los des del teu perfil d'usuari.

Això sí, recorda que els vals impresos tenen una vigència limitada des de la data de sol·licitud, tal i com s'especifica a la descripció de cada promoció, així que no els imprimeixis fins que els necessitis.

 

 

Si has demanat un val en PDF a través del web, i passats uns minuts no l'has rebut per correu electrònic, tan sols cal que entris al teu perfil d'usuari, on trobaràs el llistat de tots els vals sol·licitats i podràs obrir-los per imprimir-te'ls.

 

 

 

Pujar

Fes-te el carnet jove ara!