Associació Europea del Carnet Jove - EYCA

El Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya forma part de l'Associació Europea del Carnet Jove, EYCA, la qual està integrada per més de 60 organitzacions repartides en més de 30 països europeus.

EYCA, fomenta la mobilitat i informació juvenil per als joves fins a 30 anys* a través de l'expedició del Carnet Jove Europeu. Nascuda el 1990, el 1995 va rebre el suport de la Comissió Europea amb l'objectiu de convertir-se en la clau per als joves europeus a la informació, mobilitat, cultura i participació. A través d'un seguit de serveis, descomptes i avantatges, el Carnet European Youth Card anima els joves a prendre decisions responsables, explorar el seu món i jugar un paper important com a ciutadans d'Europa a la societat d'avui en dia.

L'homologació del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya per part d'EYCA, t'ofereix la possibilitat de gaudir de desenes de milers d'avantatges* a totes les comunitats autònomes de l'estat espanyol i als més de 30 països europeus adherits al programa "European Youth Card". Consulta aquí els països on és vàlid el teu Carnet Jove*.

Per a més informació també us podeu connectar al web d'EYCA: www.eyca.org


* Consulta la validesa del teu carnet segons l’edat, ja que en algun país encara pot estar limitada als 25 anys.

 

Pujar

Fes-te el carnet jove ara!