Carnet Jove Municipal

Nou Carnet Jove Municipal: Ara el Carnet Jove més a prop que mai!

Al Carnet Jove volem estar més a prop dels joves que mai, per això aquest any 2018 et presentem el Projecte Carnet Jove Municipal que, amb la participació dels Ajuntaments, us aproparà encara més els avantatges, propostes i serveis del Carnet Jove, per fer-lo més útil al dia a dia. Inicialment aquest carnet s’expedeix en 7 municipis: Agramunt, Amposta, Cambrils, La Seu d’Urgell, L’Hospitalet de Llobregat, Manlleu i Palamós, amb la previsió que més endavant es vagin afegint més.


En què consisteix

En els 7 municipis que formen part del projecte inicialment, el Carnet Jove de Catalunya es transforma en el Carnet Jove de la població, personalitzant-se a nivell d’imatge. Aquest nou carnet segueix oferint els mateixos avantatges i serveis arreu de Catalunya i d’Europa que fins ara, però n’afegeix de nous en cadascuna de les poblacions:

  • Avantatges en els serveis municipals oferts per l’Ajuntament
  • Un major estalvi en les despeses del teu dia a dia, gràcies a un número més gran de descomptes en els comerços de la teva població, locals i de proximitat
  • Una comunicació adaptada perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop, a través del nostre web, newsletter...

Amb aquests nous carnets municipals podràs treure encara més profit d’avantatges en la teva població, a més a més de gaudir de tot el que el Carnet Jove de Catalunya t’ofereix, i sota les mateixes condicions (preu, vigència, modalitats...).


Vull saber-ne més!

Si resideixes en algun d’aquests set municipis i encara no tens el Carnet Jove, selecciona la teva població al cercador de sota i descobreix com fer-te’l i l’oferta d’avantatges que tens al teu voltant sense moure’t de la teva població.

Si ets d’alguna d’aquestes poblacions i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, o bé resideixes en qualsevol altra població de Catalunya, recorda que el teu Carnet Jove també et dona dret a accedir a aquests nous descomptes.


Fes-te el nou Carnet Jove Municipal i deixa que els avantatges vinguin a tu!

Pujar