Carnet Jove Local

Carnet Jove Local: Ara el Carnet Jove més a prop que mai!

Al Carnet Jove volem estar més a prop dels joves que mai, a través del Projecte Carnet Jove Local que, amb la participació dels Ajuntaments i/o Consells Comarcals, us aproparà encara més els avantatges, propostes i serveis del Carnet Jove, per fer-lo més útil al dia a dia. Estem en fase d’implementació del projecte, al que ja s’han adherit alguns territoris, amb la previsió que s'afegeixin més. Consulta si el teu territori ja gaudeix del seu propi Carnet Jove Local.


En què consisteix

En els territoris on ja s’ha implementat el projecte, el Carnet Jove de Catalunya es transforma en el Carnet Jove del territori (població o comarca), personalitzant-se a nivell d’imatge i és en format digital. Aquest carnet segueix oferint els mateixos avantatges i serveis arreu de Catalunya i d’Europa que fins ara, però n’afegeix de nous en cadascun dels territoris:

  • Avantatges en els serveis municipals oferts per l’Ajuntament o el Consell Comarcal.
  • Un major estalvi en les despeses del teu dia a dia, gràcies a un número més gran de descomptes en els comerços del teu territori, locals i de proximitat
  • Una comunicació adaptada perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop, a través del nostre web, butlletí electrònic...

Amb aquests nous carnets locals podràs treure encara més profit dels avantatges del teu territori, a més a més de gaudir de tot el que el Carnet Jove de Catalunya t’ofereix, i sota les mateixes condicions (preu, vigència, modalitats...).


Vull saber-ne més!

Si resideixes en algun d’aquests territoris i encara no tens el Carnet Jove, selecciona la teva població o comarca al cercador de sota, i descobreix com fer-te’l i l’oferta d’avantatges que tens al teu voltant.

Si ets d’algun d’aquests territoris i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, o bé resideixes en qualsevol altra població de Catalunya, recorda que el teu Carnet Jove també et dona dret a accedir a aquests nous descomptes.


Fes-te el Carnet Jove Local i deixa que els avantatges vinguin a tu!

Pujar